Decathlon obrirà botiga al centre de Sabadell

S'instal·larà a l'espai on hi havia la botiga Sauquet de la Rambla | Es tracta d'un model de botiga més petit

El nou Decathlon City Sabadell
El nou Decathlon City Sabadell | Albert Segura
Redacció
07 de juny del 2017
Actualitzat el 08 de juny a les 22:09h
La firma de roba i elements per a l'esport Decathlon obrirà el proper 9 de juny una botiga al cor de Sabadell. L'establiment s'inaugurarà al bell mig de la Rambla, on antigament s'hi ubicava la botiga Sauquet, i es traduirà en un model de botiga urbana batejat amb el nom de Decathlon City Sabadell.

Es tracta d'una botiga que a casa nostra es pot veure en ciutats com Barcelona, al carrer Gran de Gràcia, i que fuig del model de gran establiment com el que hi ha a Terrassa o a Mollet del Vallès. Antigament, aquest tipus d'establiments rebien el nom de Decathlon Lot of Colors, però des de mitjans de l'any passat es va variar el nom per Decathlon City per apropar el contingut i el significat del nou tipus de local.

Durant aquesta setmana, s'ha pogut veure a través de les portes de l'establiment com s'anaven col·locant primer les prestatgeries i més tard peces de roba, com ara banyadors i sabates. A la pàgina web de la firma s'anuncia que es s'hi podrà trobar tots els elements per a poder practicar el nostre esport preferit, si bé no es detalla quin tipus d'elements estaran a disposició del client.

A la mateixa web es pot veure com ja figura en el llistat de botigues el nou Decathlon City Sabadell, tot i que en clicar-hi l'adreça dona error.
 

Pàgina web on figura la nova botiga Decathlon City Sabadell.