Detingut després de circular a gran velocitat de nit, sense llums i atropellar taules d'uns bars a Cerdanyola

Va passar divendres a la nit

Redacció
07 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:28h
La Policia Local de Cerdanyola i els Mossos d'Esquadra van detenir divendres a la nit un home de 35 anys i veí de Ripollet acusat d'un delicte contra la seguretat viària. L'home va circular a gran velocitat de nit, sense llums i enduent-se per davant diverses taules de terrasses de bars, a més de ferir dos agents del cos local en encastar el seu cotxe contra el vehicle policial.

Sobre les 23.15 hores del dia 2 de juny, agents de la Policia Local que es dirigien a Bellaterra per accedir al camí antic de Sant Cugat van veure que en sentit contrari s'aproximaven varies dotacions policials amb els llums i les sirenes activades. En adreçar-se a la rotonda propera, els agents van observar un vehicle a gran velocitat i sense llum, que els va superar i es va incorporar a l'autopista B-30 en direcció Girona.

Per aquest motiu es van afegir a la persecució de l'esmentat vehicle, donant instruccions per megafonia al conductor perquè s'aturés. Amb tot, el conductor va seguir la seva fugida circulant a gran velocitat, sense llums.

Això va originar una persecució per diversos carrers de Cerdanyola, fent ziga zagues entre diversos vehicles, obligant usuaris de la via a frenar bruscament, pujant-se a una vorera i enduent-se per davant cadires i taules de dos bars plens de gent, sense fer ferits.

Finalment, va acabar xocant contra un vehicle de policia local, moment en què va haver de baixar del vehicle i va continuar la fuga a peu. Poc després, va ser aturat i reduït finalment per diversos agents del cos local i dels Mossos d'Esquadra.

El conductor va ser identificat com J.M.P., veí de Ripollet, i conductor del vehicle Citroen C3. Degut al cop els dos agents van haver de ser atesos al CUAP de Cerdanyola-Ripollet. Els Mossos d'Esquadra instrueixen diligències judicials.