Manel Navarro imita Ed Sheeran i les xarxes socials l'aplaudeixen

1200_1496500788ed
1200_1496500788ed
Redacció
10 de juny del 2017
El programa 'Tu cara no me suena todavía' d'Antena 3 va celebrar la seva gran final i el guanyador va ser Germán Scasso amb la cançó Unchained Melody. Però el que més van comentar els espectadors a les xarxes socials va ser l'actuació sorpresa que va fer Manel Navarro imitant Ed Sheeran. 

'Jo vaig començar a cantar i a tocar la guitarra per ell', ha dit Manel al programa. També van parlar una mica sobre Eurovisió i les crítiques que va rebre després de fer el gall que es va convertir en objecte de burla a les xarxes socials: 'Si no li poses humor, tot això et menja i després no hi ha qui aixequi el cap', ha comentat. 

Han canviat totalment la seva imatge per assemblar-se més a Ed i ha pujat a l'escenari per interpretar 'Castle on the hill' i 'Shape of you'. 



Al jurat li va agradar molt la seva imitació i la xarxa socials es va omplir de missatges, la majoria afalagant l'actuació. Fins i tot sembla que el noi de Sabadell podria ser escollit per formar part de la 6a temporada de Tu cara me suena tal com van demanar alguns espectadors i famosos com Cristina Pedroche. 

  Què et sembla?