El dilluns festiu de Barcelona omple el comerç de Sabadell

L'afluència més gran de gent s'ha registrat a Sant Pau de Riu-sec | Al petit comerç l'impacte ha estat menor

Cues per accedir a l'Ikea de Sabadell
Cues per accedir a l'Ikea de Sabadell | Albert Hernàndez
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:29h
El dilluns festiu a Barcelona ha fet que molts barcelonins que avui no treballaven hagin optat per anar de compres, i Sabadell ha estat un pol d'atracció. L'afluència més gran s'ha registrat a l'àmbit de Sant Pau de Riu-sec, si bé el petit comerç ha notat menys l'impacte.

Durant tot el matí la zona comercial del sud de la ciutat ha registrat una gran afluència de cotxes, que han hagut de fer cues per accedir a aparcaments com el del centre comercial Ikea. Altres grans botigues, com Leroy Merlin, han registrat una afluència de bandera per ser dilluns.

Pel que fa a la restauració d'aquell àmbit, a partir del migdia establiments com Viena o McDonald's s'han anat omplint de clients que han fet parada per fer un mos, convertint aquest dilluns en un dia de gran moviment comercial.

Els petit comerç, però, no ha notat tan l'impacte d'aquest festiu barceloní. Si bé s'ha vist moviment al carrer, més de l'habitual per un dilluns, les vendes han incrementat respecte unintersetmanal normal, si bé no tant com en altres festius.