L'antic edifici de Correus de Sabadell torna a convertir-se en comissaria dels Mossos

S'hi roda el segon episodi de la pel·lícula alemanya "Der Barcelona Krimi" | Explica la investigació de dos Mossos d'Esquadra a la ciutat de Barcelona

S'ha adaptat l'interior de l'edifici
S'ha adaptat l'interior de l'edifici | Juanma Peláez
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:00h
L'antic edifici de Correus de Sabadell torna aquesta setmana a ser el plató de la pel·lícula Der Barcelona Krimi, per a la televisió alemanya ARD. L’edifici ha estat cedit a la productora Dreamtool, que buscava uns interiors on reproduir una comissaria de la policia catalana, i que ho han aconseguit, com es veu en aquesta galeria d'imatges.

La pel·lícula compta, ara per ara, amb dos episodis de 90 minuts cada un en què s’expliquen casos policials, centrats en aquesta ocasió en la capital catalana, Barcelona. L’exterior de la comissaria se situa a la seu de Correus de Via Laietana, però l’interior es roda íntegrament a Sabadell. Aquests dies es roda el segon episodi a la capital vallesana, fet que ha tornat a aixecar expectació entre veïns i vianants.

A l'abril ja es va rodar el primer episodi, que com aquest compta amb la direcció de Jochen Alexander Freydank, guanyador d'un premi Oscar l'any 2009 pel curtmetratge Spielzeugland. Els dos principals són l'estrella de cine Clemens Schick i Anne Schäfer. Per aquest motiu, és habitual veure “agents” dels Mossos d’Esquadra prenent cafè al voltant de l’edifici de Correus aquests dies, tot i que si se’ls demana res, ràpidament expliquen que són actors.
 

Les cadires de direcció. Foto: Juanma Peláez


Sabadell, ciutat plató

Sabadell ha estat escollit per al rodatge ja que l’Ajuntament està adherit a la xarxa Catalunya Film Commission des del febrer del 2008, una eina que pretén promoure Catalunya com a espai per rodar-hi pel·lícules i altres productes audiovisuals. La participació en aquesta xarxa pretén afavorir la projecció de la ciutat, com també la promoció turística i el desenvolupament econòmic.

Com els altres municipis pertanyents a la xarxa, Sabadell es compromet a facilitar la informació pertinent sobre la localitat, com també la tramitació de permisos de rodatge i l’assessorament als productors, entre altres.
 

El rodatge del mes d'abril. Foto: Juanma Peláez