Sabadell acull una jornada sobre el dolor crònic per tal de ser un punt de trobada

La iniciativa es durà a terme aquest dissabte al Casal Pere Quart i està oberta a professionals i particulars

Redacció
26 de maig del 2017
El Casal Pere Quart serà escenari, aquest dissabte, de la I Jornada de Dolor Crònic de Sabadell. Al llarg del matí s'ha preparat una agenda amb tres ponències, una taula rodona i un taller final. La finalitat d'aquest certamen és que sigui un punt de trobada, tal com ho ha apuntat la seva impulsora, la psicòloga sanitària Sara Martin, "tant per a sanitaris, per a persones afectades i familiars". 

La jornada arrancarà, després de la benvinguda del regidor de Salut, Ramon Vidal, amb la xerrada (9.45 hores) del Dr. Carlos Garcia Marqueta (Trauma Salut) que duu per títol 'La medicina, una peça clau'. Mitja hora més tard, Helena Gironès de Osteopatia Vallés farà la ponència 'Una visió osteopàtica de dolor crònic'. I a les 10.45 hores, es tancarà aquesta primera part amb la visió de dos testimonis. 

A les 12 hores es farà una taula rodona amb les intervenciones de la infermera de l'Hospital de Barcelona i coordinadora Programa PAPPA, Ana Ruiz; el fisioterapeuta evolutiu en Amaina Barcelona, Jordi Parés; la doctora en psicología del Hospital Clínic, Begoña Ojeda, i l'expert en activitat física i certificat NMIT, Quim Fernàndez. Per tancar la jornada, amb un taller a càrrec de l'Associació Coaching C7.

Martin assegura que tots els usuaris consulten diferents especialistes per conèixer què els hi passa i aquesta trobada "posem les diferents peces del trencaclosques del dolor". La I Jornada de Dolor Crònic de Sabadell està dins el programa de 'Mentoring per a joves emprenedors' de la Youth Business Spain i l'organitza el Rotary Club Sabadell i l'Ajuntament.