Més de 2.800 persones visiten les «joies» dels museus de Sabadell

Per sisè any consecutiu els cinc equipaments de la ciutat van unir-se per celebrar el Dia Internacional dels Museus

Redacció
26 de maig del 2017
Actualitzat el 31 de maig a les 0:52h
El passat dijous es va celebrar el Dia Internacional dels Museus i per commemorar-ho, a Sabadell es va organitzar, de forma conjunta amb els cinc museus, una jornada en la que es va demanar atraure els visitants amb una "joia" de cada equipament. Aquesta i altres activitats La jornada va comptar amb una assistència total de 2.809 persones.

Una xifra, malgrat ser lleugerament inferior, molt semblant a la que es va registrar el 2016, que va tancar amb 2.844. Aquesta festivitat cultural, anava acompanyada d'una altra activitat familiar: la Nit dels Museus, que es va dur a terme el passat cap de setmana i que es va complementar amb propostes a cadascun dels centres.

La regidora de Cultura, Montserrat Chacon, ha valorat positivament aquesta activitat conjunta dels cinc museus de la ciutat, que per sisè any consecutiu van obrir les seves portes a la ciutadania. Chacon ha afirmat que el Dia Internacional dels Museus aconsegueix que un públic no habitual visiti els museus, gràcies als espectacles i a les activitats de petit format.