La nova edició d'«Operación Triunfo» es farà a Terrassa

Tant l'Acadèmia com el plató estaran situats al Parc Audiovisual de Catalunya

Alguns dels participants a la primera edició d'«Operación Triunfo».
Alguns dels participants a la primera edició d'«Operación Triunfo». | Europa Press
Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 22:37h
Com si l'anunci de David Bustamante com a cap de cartell de la Festa Major hagués estat una premonició, sembla que Operación Triunfo arriba a Terrassa per quedar-s'hi amb força. El concurs musical, un dels programes més vistos de la història de la televisió a Espanya, tornarà al setembre a TVE i ho farà des de la ciutat egarenca.

Després de mesos de rumors, i després que, fa un mes, TVE confirmés que el programa tornaria a la graella, aquest dimecres el portal FormulaTV ha confirmat que tant l'acadèmia com el plató estaran situats al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. 

Després que les vuit edicions anteriors es fessin des dels estudis Mediapark, a Sant Just Desvern, on ara es grava Tu cara me suena, i que l'acadèmia original estigui desmantellada, la productora Gestmusic ha hagut de buscar una alternativa, que ha acabat sent el complex terrassenc.

Segons la mateixa font, el fet que el programa es gravi en espais propers serà un avantatge perquè, a diferència de les primeres edicions, TVE ja no emet publicitat i per tant el desplaçament entre l'acadèmia i el plató ha de ser ràpid. Desapareixerà així el famós autobús que traslladava els concursants d'un lloc a l'altre.

Caldrà esperar fins després de l'estiu, però, per veure com els "triunfitos" tornen a les nostres pantalles, aquest cop, des de Terrassa.