​L'Alcalde de Sabadell deixarà de ser Il·lustríssim

El ple aprovarà aquest dijous el canvi en el Reglament de Protocol | Passarà a ser Senyor Alcalde o Senyora Alcaldessa

Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat el 29 de maig a les 0:46h
El ple ordinari del mes de maig de Sabadell aprovarà el canvi en el Reglament de Protocol Cerimonial de l’Ajuntament de Sabadell que simplificarà el tracte a l’Alcalde de Sabadell. Si bé ara li correspon el tracte d’Il·lustríssim Alcalde, ara se simplificarà pel de Senyor Alcalde (o Senyora Alcaldessa, en cas de ser dona). El canvi també afectarà als regidors.

La modificació també suposarà canvis en l’elecció d’emplaçaments per a celebrar cerimònies, com és el cas de la Diada. “Serà la Junta de Portaveus qui decidirà on se celebra”, ha explicat l’alcalde, Juli Fernàndez. L’emplaçament amb més números és la Senyera del Racó del Campanar, tot i que ara per ara no s’ha confirmat.

El canvi també implica l’eliminació de la concessió de les Medalles d’Honor de la Ciutat. “Quedarà la Medalla al Mèrit de la Ciutat, que ja existia i que seguirà sent un mecanisme per reconèixer aquells ciutadans o entitats que hagin pogut tenir una actuació rellevant en l’àmbit de la nostra ciutat”, ha apuntat Fernàndez.