Gertrudis, Oques Grasses, Animal i Bruno Oro, reclam de la Festa Major de Sant Cugat

Enguany el programa d'activitats es repartiran per 14 espais: tres nous i un canvi d'ubicació

Redacció
27 de maig del 2017
Actualitzat el 29 de maig a les 0:53h
La Festa Major de Sant Cugat se celebrarà del 28 de juny al 2 de juliol. I ja s'ha donat a conèixer part de l'agenda d'activitats, en la qual la música tindrà força protagonisme, però també el circ, les titelles i el teatre. El primer dia de festa, a la plaça Octavià, sonarà la rumba de Gertrudis. L’endemà, Bruno Oro & Vicenç Martin Dream Big Bandre viuran la música d’un dels grans del segle XX a l’espectacle 'Frank Sinatra 100 anys'.

També hi haurà les actuacions de Coetus i Carles Dènia, la formació que des de fa un any incorpora la veu d'aquest cantant valencià; Animal, que presentarà el seu primer disc 'Més enllà de les paraules'; les Oques Grasses que arribaran a la localitat amb el seu tercer disc sota el braç i l'1 de juliol la rumba es tornarà escoltar, de la mà Derrumband.

Cinc dies de festa que es repartiran per 14 espais de la localitat, dels quals tres seran nous: la Càpsula Claustre, zona reservada per a nens de 0 a 3 anys, on hi haurà contes, jocs i música relaxada; l’És-fera jove, al llac del Parc Central i la plaça Can Quitèria, que durant aquests dies es batejarà com a plaça de la dansa, on es podran veure exhibicions, fer classes i escoltar concerts de swing, lindy hop, hip-hop, salsa, bollywood i balls de saló. La Caseta del CPA, enguany estrena nova ubicació al carrer de Pau VI.

Però no hi ha cap festa major, mentre no hi hagi algú que doni el tret de sortida. És a dir, el pregoner i enguany ho serà el Sant Cugat Esport FC, entitat esportiva centenària. I una tradició que no falta a la cita santcugatenca: el ball Paga-li Joan.