Risto Mejide i Laura Escanes, un casament multitudinari amb una absència important

Ni Juan Carlos Escanes ni cap membre de la família paterna de la jove de 21 anys han estat convidats a l'enllaç

Risto Mejide i Laura Escanes
Risto Mejide i Laura Escanes | Instagram
Redacció
20 de maig del 2017
 

Tic tac... #3días #SíQuiero #toelrrato

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide) on



El conegut publicista Risto Mejide es casarà aquest dissabte. Ho farà amb la seva promesa, Laura Escanes, una jove youtuber de 21 anys, en un indret de somni: el Mas Cabanyes, una clàssica masia d'estructura tradicional catalana ubicada a Argentona, al Maresme. Però no tot seran flors i violes per als dos afortunats: el pare de la núvia, Juan Carlos Escanes, juntament amb la part paterna de la família, no hi assistirà.

Així ho publica Vanitatis en exclusiva, que apunta que qui l'acompanyarà a l'altar serà el germà, amb qui sí que té una bona relació. El mateix mitjà apunta que no van ser ni convidats verbalment. "No tinc res a dir", relata el mateix Escanes, a qui li "salten les llàgrimes" quan parla de l'enllaç de la seva filla.

A banda, també ressalten que pare i filla fa temps que no es parlen però que no s'oposen al casament: "A nosaltres ens és igual la relació amb Risto. La seva diferència d'edat no és una cosa en la que ens haguem de posar. Cadascú es casa amb qui vol i Laura és major d'edat", narren fonts de la família a Vanitatis. L'únic que els preocupa, però, és que tampoc hagi convidat l'avi, de la qual cosa, apunten, que "esta menystenint i li pesarà tota la vida".

 
 

❤ #toelrrato

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

 

Tenerifelices #toelrrato #gracias #yHastaPronto

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide) on