El tancament del Viena del centre de Sabadell omple la xarxa de nostàlgics

Un gruix dels comentaris s'encaminen a lamentar la decisió que creuen que trencarà amb l'esperit del local original | L'optimisme se centra en la reinvenció de la firma per seguir liderant el mercat

El Viena històric del centre de Sabadell
El Viena històric del centre de Sabadell | Albert Segura
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:18h
L'anunci que us va avançar NacióSabadell que Viena tancarà el restaurant històric de la plaça Sant Roc de Sabadell per traslladar-lo a escassos 50 metres del lloc actual ha aixecat polseguera a les xarxes, i qui més qui menys hi ha dit la seva. La majoria dels comentaris que s'hi han fet tenen un punt nostàlgic, si bé també hi ha qui aporta optimisme destacant que ara es disposarà d'un establiment completament renovat i adaptat a les necessitats d'avui dia.

La majoria dels lectors es decanten per preservar l'establiment actual, i prova d'això n'és el component nostàlgic i el sentiment de pertinença a nivell local. "No volem canvis! Ens agrada com és! Menjar a la barra, fen filigranes per arribar ala mostassa o demanant a qui tens el costat que t'allargui els tovallons", expressa Sílvia T. a NacióSabadell. "Primer el passeig, els jardinets, el racó del campanar...tot plegat i convertit en espais encimentats i freds...però ens quedava el Viena...", afegeix Su.

"És l'únic Viena on encara et pots menjar un entrepà de planxa en condicions, fet amb carinyo", apunta un altre lector, mentre que l'usuari Ano! afegeix: ""El primer Viena hauria de conservar la veritable essència".  

Tot i això, hi ha qui també hi veu el cantó positiu, destacant que es tracta d'un canvi per adaptar-se a les noves necessitats: "Genial, tindrem un Viena nou, amb més llum, més taules, més gran, amb els lavabos a peu pla....molt bona idea", comenta un lector. I un altre també assegura: ""Crec que el fet de no voler marxar de la plaça ja diu tot", destacant el fet que no marxin del seu lloc de naixement.