Avís per intensitat de pluja per aquest dijous a Sabadell

Baixarà la temperatura

Baixarà el termòmetre
Baixarà el termòmetre | Flickr kohlmann.sascha
Redacció
18 de maig del 2017
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dijous i fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que amb intervals de núvols baixos al litoral nord i sud que deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de llavors, la nuvolositat augmentarà d'oest a est i quedarà molt ennuvolat en conjunt al llarg de la tarda, amb el creixement de nuvolades que localment deixaran el cel cobert. Al final del dia minvarà la nuvolositat al sud-oest del país.

S'esperen precipitacions en forma de xàfec a l'oest del país a partir de mig matí. Al llarg de la tarda els xàfecs s'estendran d'oest a est i podran afectar qualsevol punt. Seran d'intensitat moderada en general i localment forts. Aniran acompanyats de tempesta i possiblement de calamarsa o pedra petita. Les quantitats acumulades seran poc abundants en conjunt i localment abundants (entre 20 i 50 mm en 24 hores). La cota de neu baixarà al llarg de la tarda fins a situar-se al voltant dels 2000 metres al Pirineu Oriental, 1800 a l'occidental i 1600 al vessant nord.

La temperatura baixarà lleugerament, tant la mínima com la màxima, tot i que la baixada podrà ser moderada a l'oest. A més, la mínima es donarà al final del dia, sobretot a punts de l'interior. La mínima es mourà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central, entre 9 i 14 ºC al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 18 i 23 ºC al Pirineu, i entre 22 i 27 ºC a la resta del territori.