Sabadell sanciona amb més de 10.000 euros el Despatx Coromines per enderrocar un edifici protegit

Redueix la xifra per la restitució de part de l'edifici

Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat el 21 de maig a les 23:13h
L'Ajuntament de Sabadell ha sancionat amb 10.960 euros el Despatx Coromines per l'enderroc d'un edifici protegit, en el marc d'unes obres que aquests estaven duent a terme l'estiu del 2015 sense tenir les llicències concedides. La quantia, però, s'ha reduït i s'ha fixat aquesta xifra després que s'hagi restituït part de l'edifici.
 
El consistori també ha desestimat el recurs presentat pels propietaris i ha recordat que es tracta d'una infracció urbanística molt greu, perquè era una edificació protegida (situades al carrer Sant Feliu davant la plaça del Gas) i que el planejament urbanístic municipal ho reconeixia com a Bé Cultural d'Interès Local (BCIL), amb un nivell de protecció volumètric que no permet que s'enderroqui.
 
El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, ha afirmat que el govern municipal "continuarà treballant amb fermesa per protegir de forma adequada el patrimoni de la ciutat i posar en valor el planejament urbanístic". Per això, es "perseguirà i se sancionarà" les actuacions que constitueixin infraccions urbanístiques de caràcter greu.