La loteria torna a somriure el Vallès

Un veí de Sant Cugat guanya un milió d'euros, en una setmana afortunada a la comarca

Redacció
15 de maig del 2017
Actualitzat el 18 de maig a les 11:00h
En poc més d'una setmana la loteria ha deixat gairebé tres milions d'euros al Vallès. L'últim episodi d'aquesta sèrie afortunada, rodada a la comarca, ha tingut com a protagonista Sant Cugat. Un jugador del joc El Millón, un complement dels coneguts Euromillones, ha guanyat un milió d'euros, en el sorteig celebrat el passat divendres. La butlleta vencedora es va validar a l'administració número 3, situada al passeig Torre Blanca 12-14 de la localitat vallesana.

Es tracta d'una rifa que es fa entre tots els jugadors de l'Estat que busquen la sort amb el d'àmbit europeu, tant en els sorteigs de dimarts, divendres o ambdós. Tot i així, Euromillones ha generat un pot de 97 milions d'euros, al quedar orfe de la primera categoria el passat divendres.

Aquest episodi afortunat va arribar 24 hores després que un veí de Sabadell encertés la combinació guanyadora de La Primitiva i embutxacant-se 1,6 milions d'euros. Precisament, en el mateix joc el dissabte anterior (dia 6 de maig), un altre sabadellenc va rebre 57.475,23 euros.