La destitució de la directora de Ràdio Sabadell desperta recels entre l'oposició

Montse Pérez ha passat a assumir l'Escola de Ràdio que es vol fer a Sabadell | Ciutadans i PSC plantegen dubtes sobre el projecte del govern amb l'emissora

Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:48h
La destitució de Montse Pérez com a directora de Ràdio Sabadell ha incrementat més la desconfiança de part de l'oposició amb el projecte que el govern municipal té amb l'emissora. Així ho determinen els grups municipals de Ciutadans i PSC, que parlen de mala gestió i resolució del conflicte intern.

Divendres la tinenta d'alcalde Marisol Martínez comunicava als grups de l'oposició la decisió de destituir Pérez, que a partir d'ara assumirà la coordinació de l'Escola de Ràdio que es crearà a Sabadell. Segons apunta la pròpia emissora, la direcció de l'emissora quedarà en mans d'un òrgan coral format per un responsable del departament d'Informatius i un altre d'Esports, a més de la gerent de l'emissora Berta Trullàs.

La decisió arriba després de mesos de tensió entre els treballadors amb la direcció i l'exregidor responsable de Ràdio Sabadell, Miquel Soler, que al ple de febrer va anunciar la seva renúncia a assumir aquesta responsabilitat, i que ara recau en Marisol Martínez per delegació de l'alcalde.

L'oposició, tensa 

Ciutadans ja ha manifestat el seu dubte al voltant dels plans de l'executiu local amb l'emissora. En un comunicat, acusava el govern de fracassar políticament en la gestió de Ràdio Sabadell. En aquest mateix sentit, apuntava que s'havia creat el càrrec de coordinació de l?Escola de Ràdio "a mida".

Avui el PSC hi ha dit la seva, assegurant que la gestió cada cop "va a pitjor": "Perdem actius humans molt valuosos per a la ràdio, amb els dos presentadors dels programes de màxima audiència, una baixa voluntària d'una treballadora i l'acomiadament del cap de Tècnica, Manolo Guerrero", ha relatat en roda de premsa el portaveu socialista, Josep Ayuso. Avui mateix s'ha conegut una baixa voluntària més a l'emissora, que caldrà cobrir.

Per aquest motiu, exigeixen al govern que no faci moviments que puguin dir al tancament de Ràdio Sabadell, cosa que, diuen, "no permetran", i que iniciïn un procés de diàleg per resoldre els conflictes de caràcter laboral que hi ha a l'emissora. De la mateixa manera, han anunciat que a partir d'aquest dijous tornaran a participar en les tertúlies radiofòniques.