El Tennis Taula Sabadell es proclama campió d'Espanya de Veterans

Els sabadellencs Mònica Weisz i Agustí Martín brillants campions individuals

Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat el 04 de maig a les 0:20h
El conjunt ha triomfat al Campionat d'Espanya
El conjunt ha triomfat al Campionat d'Espanya | TTS
El Tennis Taula Sabadell Romikat s'ha proclamat Campió d'Espanya de Veterans en la categoria femenina al Pavelló Olímpic de Reus. Les bessones Montse i Mònica Weisz han conquerit el títol per equips a la destacada cita en guanyar en la final Rivas per 3-0. 

En la categoria masculina de 50 anys, el Tennis Taula Sabadell Romikat ha estat subcampió d'Espanya. En la final, el club sabadellenc, format per Pere Weisz, Joan Weisz i Alex Menéndez, han cedit contra el CTT Pep Palès per 3-2. 

En la categoria masculina de 40 anys, el Tennis Taula Sabadell ROMIKAT ha arribat fins als quarts de final acabant entre els vuit millora equips d'Espanya. Ignasi Weisz, Xavi Garcia, Joan Barberà i Andrés Cano han cedit als quarts de final contra el potent Linares per 3-1. I en la categoria femenina també ha competit el Tennis Taula Sabadell ROMIKAT "B" amb Carme Mestre i Dolors Sánchez. Mestre i Sánchez s'han quedat a les portes d'accedir al quadre final.

Weisz i Martín, campions individuals

Mònica Weisz (Tennis Taula Sabadell Romikat) i Agustí Martín (TT Parets) s'han adjudicat el títol individual femení 40 i el masculí de 40 anys, respectivament. Weisz superant a Gloria Panadero i Martín a Renato Moscoso. En fèmines, Montse Weisz ha estat tercera. Com tercer ha quedat Joan Weisz en individuals de 50, categoria on Pere Weisz va perdre a vuitens de final contra el campió Diamandi per 3 a 2.

Mentre que en la categoria individual femenina de 50 Carme Mestre ha estat quarftinalista en perdre contra la campiona Li Yanlan. En dobles mixtes, títol de Campions d'Espanya pels germans Pere i Mònica Weisz i en dobles femenins subcampionat per a les bessones Montse i Mònica. A més, en dobles masculins Pere Weisz ha quedat tercer fent parella amb Jaume Muntada (Tramuntana Figueres).