Dos conductors beguts provoquen dos accidents a Sabadell

L'accident es va produir dimecres a les 15.50 hores al carrer Amílcar Barca, a Can Puiggener

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:56h
La Policia Municipal de Sabadell ha intervingut en dos accidents durant aquest pont de l'1 de maig on l'alcohol hi ha fet acte de presència

El primer accident es va registrar dissabte a les 01:30 hores, al carrer Alfons Sala, on un conductor va perdre el control d’un turisme. Es va fer la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 55 anys, que va donar positiu amb un resultat de 0,56 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l).

El segon sinistre es va produir diumenge a les 05:06 hores, al carrer Domènech i Montaner, on es va produir un accident de trànsit sense ferits per col·lisió d'un turisme contra dos turismes estacionats. La policia va fer la prova d'alcoholèmia al conductor, de 39 anys, que va donar positiu amb un resultat de 0,56 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l).

En tots dos casos, es va fer la denúncia administrativa corresponent per conduir amb una taxa d’ alcohol superior a la reglamentària, fet que suposarà, en tots dos casos, la pèrdua de 6 punts del seu permís de conduir.