VÍDEO Seguiu en directe el duel culinari entre Sabadell i Terrassa a «Joc de cartes» de TV3

El restaurant sabadellenc Al Tanto que va de Canto, del carrer Sant Pau, hi participa | Competirà amb el Hawayan Polinesia, el Limón Limón Club i La Magnòlia, tots tres de Terrassa, en el segon capítol del nou programa de la cadena catalana

Entrada del restaurant Al Tanto que va de Canto, de Sabadell
Entrada del restaurant Al Tanto que va de Canto, de Sabadell | Albert Segura
Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat el 28 d'abril a les 0:11h

Entrada del restaurant Al Tanto que va de Canto, de Sabadell. Foto: Albert Segura


Serà Al Tanto que va de Canto el millor restaurant del Vallès? Avui ho sabrem gràcies al programa  "Joc de cartes" que emet TV3 aquest dijous a la nit. El podeu seguir en directe clicant a la fotografia superior.

El seu propietari, el Tato, es veurà les cares amb tres restaurants de Terrassa. El local sabadellenc està fet pel seu restaurador i elabora una cuina de fusió europea. 

El Tato se les veurà amb tres negocis que ofereixen propostes gastronòmiques trencadores. La Cristina, gerent del Hawaian Polynesia, al carrer del Pare Llaurador, al barri de Ca n'Aurell i a tocar de la rambla d'Ègara. El restaurant ofereix una fusió de cuina mediterrània, tropical, asiàtica i hawaiana, regat amb una ampla oferta de còctels.

El segon oponent serà el del Carles, el Limón Limón Club, al carrer de la Rutlla, molt a prop de la plaça Vella. El restaurant fusiona la cuina mediterrània i espanyola amb un toc asiàtic i, també, àcid, en una proposta per a paladars exigents i atrevits.

El tercer i últim La Magnòlia. Es troba als afores de la ciutat, a Can Gonteres. L'establiment, regentat per l'Antonia i la Paqui, ofereix cuina de mercat i productes ecològics i de temporada amb un toc innovador nascut de la seva estima per la cuina.

Quatre competidors cada setmana

"Joc de cartes" és el nou programa de TV3 presentat per Marc Ribas en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s'enfrontaran quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant seran els jutges i hauran de valorar la competència, mentre que Marc Ribas tindrà el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.