Arran critica tots els partits de Sabadell menys la Crida per la condemna a l'atac a la seu del PP

El col·lectiu va embrutar amb pintura la seu de la formació a la capital vallesana | La Junta de Portaveus va aprovar per majoria una moció de condemna amb els vots a favor de l'oposició i l'abstenció del govern menys la Crida

El president del PP català, Xavier Garcia Albiol, amb el regidor del PP de Sabadell, Esteban Gesa
El president del PP català, Xavier Garcia Albiol, amb el regidor del PP de Sabadell, Esteban Gesa | Cedida
Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:42h

El col·lectiu Arran Sabadell ha carregat contra tots els partits polítics representats a l’Ajuntament de Sabadell menys la Crida per Sabadell per haver permès l’aprovació de la moció condemnatòria per l’atac que van perpetrar contra la seu del Partit Popular (PP) local. Un grup d’aquest moviment va llançar ous amb pintura vermella amb l’objectiu “d’assenyalar els feixistes”, i per aquest motiu els populars van proposar la moció en junta de portaveus. Hi van votar a favor els grups de l’oposició (PSC, CiU, Ciutadans i PP), en contra la Crida, i s’hi van abstenir ERC, Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell.
 
A través d’un comunicat, Arran recorda que l’acció s’emmarcava en la campanya de resposta a l’actitud dels populars per no reconèixer el dret a decidir del poble català, motiu pel qual també entenen que Ciutadans, asseguren, se sumés a la moció. Pel que fa a CiU, entenen que hi votés a favor en “defensa davant tot de la burgesia catalana i que accepta el marc que l'imposa la dreta espanyolista”.
 
Carreguen, però, contra els companys de govern de la Crida per Sabadell, lamentant que s’abstinguessin i no votessin en contra. “Podem veure com ERC s'ha abstingut, quan no fa tant ERC animava accions similars de les JERC, avui els seus militants deuen sentir autèntica vergonya”, assenyalen. I ataquen també a Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell: “Fan seus lemes i pràctiques dels moviments socials, i ara condemnen quan assenyalem al partit del govern estatal actual, responsable de milers de desnonaments, d'afavorir el gran capital i de no deixar el poble català decidir el seu futur”.
 
Precisament, aquesta tarda els portaveus dels quatre partits de l’oposició han convocat una roda de premsa per denunciar la decisió dels partits de govern de no donar suport a la moció contra els atacs a seus de partits polítics a la ciutat.