La Grossa de Sant Jordi s'estrena amb un bon ritme de vendes

Els bombos i les boles ja són al Teatre de Blanes, ciutat que apadrina l'entrega dels premis | El sorteig se celebra aquest dijous a les 12.15, en directe per TV3

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:51h

Andreu Collado, que té un quiosc, entrega a un client una butlleta de la loteria de La Grossa de Sant Jordi. Foto: ACN


Quan falten poques hores per al sorteig de la Grossa de Sant Jordi la venda de bitllets avança a bon ritme. Aquesta és la primera vegada que Loteria de Catalunya organitza aquests premis i s'han posat a la venda un total de 80.000 números. Per primer cop, el sorteig es farà fora de Barcelona i s'ha escollit Blanes per apadrinar l'acte, ja que aquesta localitat gironina va repartir el primer premi de la Grossa de Cap d'Any l'any 2016.

El passat dimarts a la tarda ja van arribar els bombos i les boles al Teatre de Blanes, on es treballa a contracorrent per tenir-ho tot a punt per aquest dijous al migdia (12:15). En total, hi haurà cinc grans premis i 12 milions d'euros en joc. 

La venda es va iniciar el dimarts 11 d'abril i els bitllets estaran disponibles fins una hora abans que comenci el soretig. Malgrat que encara no hi ha dades oficials, des de Loteria de Catalunya asseguren que aquests darrers dies la venda ha augmentat. "Encara estem pendents del retorn dels bitllets que no es venguin però estan tots distribuïts i els darrers dies s'està animant molt", ha explicat el cap de l'àrea tècnica, Jordi Oriol.

TV3 retransmetrà el sorteig

Els padrins del 2n i 1r premis seran, respectivament, Edgar Gómez, cantant de l'anunci publicitari de la Grossa de Sant Jordi, i Ricard Borrell, el propietari de l'estanc de Blanes.

TV3 i Catalunya Ràdio emetran en directe el programa del sorteig "Fem-la Grossa", que estarà conduït pels presentadors de la televisió pública de Catalunya Lluís Marquina i Cristina Riba.