Medievàlia torna a ser un èxit de públic amb més de 30.000 visitants

Les propostes amb més bona acollida han estat les lluites de guerrers, l'espectacle de les Bruixes del Nord i les activitats sobre 'Jocs de Trons'

Norma Vidal
18 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:24h
Imatge d'un espectacle de Malabars a peu de carrer.
Imatge d'un espectacle de Malabars a peu de carrer. | Juanma Peláez

La XIX edició de Medievàlia ha abaixat el teló amb una valoració molt positiva. Els organitzadors asseguren que més de 30.000 persones han passat per la fira al llarg del cap de setmana, igualant les xifres d'anys enrere. Entre les activitats que han tingut més bona acollida destaquen algunes de les novetats d'enguany com l'espectacle de foc de les Bruixes del Nord o les diferents propostes relacionades amb la sèrie Joc de Trons. Les parades de productes alimentaris i artesanals, els espectacles de malabars a peu de carrer, els esquetxos teatrals o les lluites de guerrers, han tornat a esdevenir alguns dels grans atractius de la celebració. 

"La nostra percepció és molt positiva, estem satisfets amb l'afluència de públic i també amb la resposta de la gent envers les novetats d'aquest any que van ser les activitats sobre Joc de Trons i l'espectacle de les Bruixes del Nord", comenta Miquel Gumí, president de l'Assocaició d'Amics de Medievàlia. En aquest sentit afirma que la voluntat és que l'actuació de foc s'integri en el programa i pugui repetir-se de cara el futur. 

Gumí ha explicat que els organitzadors ja estan pensant en l'any vinent, quan Medievàlia assolirà els seus 20 anys de vida. "Volem dur a terme una edició especial en què l'origen de Sabadell i la història local tinguin un paper protagonista", ha comentat.