Una cursa recorrerà l'interior del mNACTEC i els carrers del voltant

La Cursa solidària del mNACTEC tindrà lloc el 20 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona | La cursa, de caràcter popular i no competitiu, té com a objectiu descobrir el museu i obrir la institució, excepcionalment, per a la pràctica esportiva

Redacció
24 d'abril del 2017
El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i el Centre Excursionista de Terrassa organitzen la Cursa Solidària del mNACTEC amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992. La prova tindrà lloc el dissabte 20 de maig del 2017, a les 9.30 hores del matí, i compta amb la col·laboració de la Unió Atlètica de Terrassa, l’Ajuntament de Terrassa i els Federins Trabucaires de Terrassa.
 
La cursa, de caràcter popular i no competitiu, té com a objectiu descobrir el museu i el seu entorn des d’un nou punt de vista i obrir la institució, de forma excepcional, per a la pràctica esportiva. Alguns dels trams s’hauran de recórrer caminant per tal de respectar l’entorn patrimonial en què transcorre la cursa.
 
La inscripció per a la cursa té un cost de 5 euros per participant, que es destinaran íntegrament al Moviment Olímpic Solidari, un projecte per fomentar la transmissió dels valors de l’olimpisme i la pràctica esportiva entre els infants amb risc d’exclusió social. Els participants seran obsequiats amb una samarreta de la cursa i l’esmorzar un cop acabada la prova.
 
El recorregut de la cursa és de 4 km, distribuïts en dues voltes a l’itinerari senyalitzat. La prova transcorre pels carrers adjacents i l’interior del recinte del mNACTEC, incloent-hi  les voltes de la teulada de l’edifici i, parcialment, espais habitualment no visitables.
 
La inscripció dels participants es pot formalitzar en línia a través del web del mNACTEC () o presencialment a les seus del Centre Excursionista de Terrassa (C. Sant Llorenç, 10, Terrassa) i de la Unió Atlètica de Terrassa (Pistes municipals de Can Jofresa. C. Badalona, 4. Terrassa). El termini d’inscripcions es tancarà el dia 12 de maig.