L'associació Comerç Rubí s'incorpora a la junta directiva de Cecot-Rubí

El president de Comerç Rubí s'integrarà com a membre de ple dret a la Junta Directiva de Cecot-Rubí, a qui l'administració local reconeix com interlocutor de les empreses al municipi

Jiménez, Ortuño i Martínez durant la signatura del conveni.
Jiménez, Ortuño i Martínez durant la signatura del conveni. | Cecot
Redacció
22 d'abril del 2017
El president del Fòrum Empresarial Cecot-Rubí, Manel Jiménez i el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño han signat aquest divendres un acord de col·laboració a la Masia Can Serra que ha comptat amb el testimoni de l’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez. Durant la signatura també hi ha estat presents Rafael Güeto, regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Rubí i Joseba Ruiz, secretari general adjunt de la Cecot.

Mitjançant l’acord, l’associació Comerç Rubí s’adhereix a la patronal Cecot per gaudir de la seva capacitat de representació institucional i beneficiar-se de la seva oferta de serveis. Comerç Rubí s’adhereix i ho fa com a membre de ple dret integrant el seu president, Miquel Ortuño, a la Junta Directiva de Cecot-Rubí que és l’organització territorial mitjançant la qual Cecot opera a l’àmbit municipal de Rubí, actuant com interlocutor de les empreses davant l’Administració local i facilitant la prestació dels serveis de la patronal a les empreses de Rubí.

Durant la signatura, Manuel Jiménez ha volgut remarcar que “aquest acord entre Cecot-Rubí i Comerç Rubí referma la voluntat de tot l’empresariat rubinenc d’actuar units. Fins ara, Cecot-Rubí ha defensat prioritàriament el teixit industrial, no podia ser d’una altra manera en una ciutat on la indústria té una implantació tan forta. Però, ens sentim molt satisfets de poder col·laborar i treballar plegats amb el comerç, la restauració i les empreses de serveis.” Jiménez també ha tingut paraules d’agraïment per l’alcaldessa Ana Maria Martínez i l’equip de govern per la receptivitat que manifesten alhora de tractar les inquietuds de l’empresariat rubinenc i cercar plegats les solucions als reptes empresarials de la ciutat, “una receptivitat que a partir d’avui farem extensiva a les propostes de Comerç Rubí”.

Al seu torn, Ortuño ha destacat que "tenim uns nous companys de camí que ens donen suport i força, per afrontar i buscar solucions als nous reptes del comerç i l'economia, sempre en constant canvi. L'activitat econòmica a Rubí, també reverteix en la nostra ciutat. Volem ser un aliat per fer més i millor ciutat".

L’alcaldessa de Rubí s’ha felicitat per la creació de la nova entitat que agrupa els comerciants rubinencs. Martínez ha descrit el comerç com “un element vertebrador de la nostra identitat com a municipi, ens cohesiona i ens aporta qualitat de vida. El comerç de proximitat, fa de les ciutats llocs on viure, i no només llocs on dormir o treballar i és, sense dubte, un dels eixos imprescindibles per a la reactivació econòmic”. L’edil també ha celebrat la col·laboració amb Cecot que creu “serà font de projecció, professionalització i promoció del sector del comerç, tal i com ho ha estat també per a la indústria de Rubí”.

El president de la Cecot, Antoni Abad, qui no ha pogut estar present en l’acte públic de signatura, ha mostrat satisfacció per l’acord i afirma estar “convençut que s’aconseguiran canalitzar millores en el sector del comerç, la restauració i els serveis perquè a Rubí es dona un nou estil de relació empresarial que passa pel diàleg fluït i constant que caracteritza les relacions entre Cecot-Rubí i l’equip de Govern. Hi ha molt bona sintonia i la suma de Comerç Rubí a aquest diàleg és fruit d’una visió molt similar d’entendre l’associacionisme empresarial que passa per posar en comú propostes, debatre, acordar i posar-les a la pràctica amb l’objectiu d’assolir el benefici comú per al territori”.
 
Després de la signatura del conveni, ha tingut lloc la presentació pública de la nova associació Comerç Rubí a entitats, associacions i empreses del sector qui, en paraules del seu president, Miquel Ortuño “es constitueix amb la voluntat d’incloure a totes les entitats de comerciants del municipi, per tal de defensar els interessos del sector comercial i dels serveis de Rubí, promocionar el comerç local entre la ciutadania i donar servei als seus membres”.