VÍDEO Denuncien la presència de rates al centre de Sabadell

Un lector de NacióSabadell captura el moment en què un rosegador campa lliurement pel Passeig de la Plaça Major en plena tarda | Al novembre ja en van aparèixer a la plaça Doctor Robert

Una rata al Passeig de la Plaça Major
Una rata al Passeig de la Plaça Major | Fèlix Colomer
Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 21:04h

El passat mes de novembre un grup de rates van causar furor a les xarxes socials per sortir del cau al bell mig de Sabadell i passejar-se com pel passadís de casa a la cèntrica plaça Doctor Robert. Tot i els intents de l'Ajuntament, no es va localitzar el cau dels animals, si bé se sospitava que podien procedir de les terres remogudes d'una obra propera.

Ara, un lector de NacióSabadell, Fèlix Colomer, ens fa arribar el vídeo d'un d'aquests rosegadors campant alegrement i a plena llum del dia pel Passeig de la Plaça Major. Les imatges van ser enregistrades aquest dimarts a la tarda, davant la sorpresa de tothom, tant dels vianants com dels clients de les terrasses properes.  

Amb tot, la presència d'aquest tipus d'animals és habitual en moltes zones de la ciutat, però en aquesta àrea del centre no és gaire freqüent de veure'n.