ENQUESTA Esteu d'acord amb què es tallin carrers a l'entrada i sortida de les escoles?

Des d'aquest dimarts es talla al trànsit en l'entrada i sortida de l'escola

El carrer Jardí compta amb diversos elements que compliquen el trànsit
El carrer Jardí compta amb diversos elements que compliquen el trànsit | NacióSabadell / Cedida
Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:21h
Des d'aquest dimarts l'Ajuntament de Sabadell limita el trànsit de vehicles a un tram del carrer del Jardí a les hores d’entrada i sortida dels centres educatius. La mesura s’engloba dins un conjunt d’actuacions que l’Ajuntament vol impulsar per promoure la mobilitat sostenible i segura als entorns escolars.

La decisió s'aplica després de les reiterades queixes que s'han rebut per la saturació de cotxes, no només circulant sió també aparcats de manera incorrecta a la vorera. El tancament es planteja amb l’objectiu de vetllar al màxim per la seguretat dels nens i adolescents i s’emmarca en la reflexió sobre la mobilitat al centre de la ciutat.

La restricció al trànsit rodat afecta el tram del carrer del Jardí comprès entre els carrers de Turull i de Narcís Giralt. Es tallarà, per tant, l’accés al carrer del Jardí des dels carrers de Turull i Sallarès i Pla.

La mesura s’aplicarà al llarg del curs escolar durant 20 minuts a les hores d’entrada i sortida dels centres educatius i tant al matí i al migdia com a la tarda. En els darrers dies l’Ajuntament ha impulsat una campanya informativa al veïnat i a les comunitats educatives dels centres educatius ubicats en aquesta via per tal d’explicar-los les característiques, els motius i les finalitats de l’actuació.