NacióSabadell sorteja entrades per «Joseph Haydn. Les set últimes paraules de Crist»

El compositor Joseph Haydn
El compositor Joseph Haydn
Nació Sabadell
18 d'abril del 2017
Actualitzat a les 22:03h
NacióSabadell sorteja una entrada doble per veure aquest dijous, 20 d'abril, l'espectacle Joseph Haydn. Les set últimes paraules de Crist, que s'oferirà al Centre Cultural Terrassa.

Aquesta obra, escrita per Haydn en format orquestral o cambrístic, és unes de les grans músiques de referència per la Setmana Santa, i d’un lirisme i expressió realment commovedors.

La composició de J.Haydn “Les Set Paraules” (segons St.Lluc 23, St Joan 19 i St.Mateu 27) existeix en tres versions escrites pel mateix compositor: com a oratori, en versió per a orquestra i en versió per a quartet i va ser concebuda com a música de meditació per a la litúrgia, amb tota probabilitat per al Divendres Sant: cada una de les set paraules era llegida i explicada, i llavors s’escoltava cada moviment de l’obra.

Després d'onze mesos de gira, el Circo Raluy Legacy arriba a Sabadell de la mà de Lluis Raluy i amb números innovadors d’algunes de les figures més clàssiques de les arts circenses com acròbates, clowns o equilibristes. Amb la seva aposta pel classicisme i la modernitat, el Circo Raluy Legacy posa  de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions. L’espectacle compta amb un elenc d’artistes internacionals amb actuacions que han s’han presentat a les pistes de més reputació del món. 

La fitxa artística la conformen Joan Morera, violí; Quim Térmens, violí; Maria Morera, viola; Lluís Heras, violoncel; i Enric Arquimbau, rapsoda.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dimecres, 19 d'abril, a les 18:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.