Amazon crearà 650 llocs de treball al Vallès amb un nou centre logístic

L'empresa de comerç electrònic aposta ara per un nou centre logístic a Martorelles, al Vallès Oriental, que estarà operatiu a la tardor de 2017

Nova inversió d'Amazon a Catalunya
Nova inversió d'Amazon a Catalunya | ACN
Redacció
06 d'abril del 2017
Actualitzat el 15 d'abril a les 22:52h
Amazon ha anunciat avui que obrirà la tardor de 2017 un nou centre logístic a Martorelles (el Vallès Oriental) per donar servei als seus clients a tot Europa. Aquesta inversió, la cinquena en un any a Catalunya, crearà 650 nous llocs de treball en un termini de tres anys des de la seva inauguració. Aquestes noves contractacions formaran part dels més de 2.500 llocs de feina que Amazon crearà a Catalunya en els propers tres anys.

La nova instal·lació, situada en un edifici ja existent al parc empresarial de Can Roca, tindrà una superfície de més de 30.000 metres quadrats (aproximadament quatre camps de futbol), i està previst que comenci a operar la tardor de 2017 amb una plantilla inicial d’aproximadament 200 empleats.

El nou centre logístic de Martorelles serà la sisena instal·lació logística d’Amazon a l'Estat i el quart emplaçament logístic d’Amazon a Catalunya. La companyia compta actualment amb una infraestructura de 28.000 metres quadrats a Castellbisbal, així com amb un centre logístic urbà per als lliuraments ultraràpids de Prime Now a l’Eixample de Barcelona. A més, Amazon obrirà també un nou centre logístic al Prat de Llobregat la tardor de 2017, fet que generarà ocupació i economia induïda en aquesta zona. Els quatre centres i el que ha anunciat recentment Seller Support Hub –destinat a prestar assistència a les milers de pimes europees que venen als webs d’Amazon– faran que Amazon creï més de 2.500 nous llocs de treball a Catalunya en els propers tres anys.

Amazon iniciarà el procés de contractació els propers mesos per a diferents tipus de perfils, des d’operations managers o enginyers fins a especialistes en recursos humans, tecnologies de la informació i professionals de la logística que s’encarregaran de preparar les comandes per als clients des d’aquestes instal·lacions. Les persones interessades poden presentar la seva candidatura entrant en aquest enllaç.

“Estem molt satisfets de poder anunciar avui que crearem 650 nous llocs de treball més en els propers tres anys, amb salaris competitius i altres beneficis addicionals, amb l’obertura del nostre sisè centre logístic a Espanya aquesta tardor”, afirma Fred Pattje, director d’operacions per a Espanya i Itàlia. “El centre de Martorelles s’integrarà a la xarxa logística europea d’Amazon, formada per 31 centres en set països, per continuar incrementant la nostra selecció de productes, atenent la demanda creixent dels nostres clients i donant suport a l’expansió internacional de cada vegada més empreses, moltes de les quals petits negocis locals, que venen els seus productes a Amazon, tot fent ús de la nostra experiència logística.”

“La instal·lació de la multinacional del comerç electrònic Amazon a Martorelles col·locarà de nou el nostre parc empresarial en un percentatge de màxima ocupació, equivalent a l’assolit abans de la crisis econòmica. És, sense dubte, una gran notícia per a Martorelles i els municipis veïns”, ha comentat l’alcalde d’aquesta població, Marc Candela.

“Aquesta nova inversió consolida l’aposta d’Amazon per Catalunya com a hub estratègic en el sector de la logística a Europa i demostra un cop més la capacitat d’atracció d’inversió estrangera del nostre país”, ha explicat Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
 

Inversions d'Amazon a l'Estat Foto: Amazon