La Festa de la Primavera reuneix 6.205 persones a Can Deu

Els assistents han pogut prendre part de les activitats i tallers que s'hi han desenvolupat aquest diumenge

Un moment de la festa
Un moment de la festa | Juanma Peláez
Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 0:16h
La Festa de la Primavera de la Masia de Can Deu ha reunit aquest diumenge un total de 6.205 persones. Així ho informa l'organització, que ho valora com una xifra molt elevada, convertint-la en una de les edicions amb més participació. Podeu veure la galeria de fotos a través d'aquest enllaç.

L'ampli ventall d’activitats que s’oferien al llarg del matí, destinades a un públic de marcat caire familiar, ha permès que petits i grans poguessin gaudir de la Festa sense massificacions i la consolida, després de vint edicions, com una Festa clàssica a l'àrea de Barcelona. A més, la meteorologia ha acompanyat i el dia ha estat càlid i assolellat, fet que ha donat un caire més festiu a la diada.

Una de les activitats més reeixides ha estat, sens dubte, la visita teatralitzada a la masia, en què hi ha participat una trentena d’actors de les companyies Menú Teatral i Bambalina tot recreant d’una manera molt divertida -donat que els actors interactuaven amb el púbic- la vida a pagès cent anys enrere.

També ha cridat l’atenció als assistents la variada oferta musical i de dansa de la jornada, amb la cercavila de música de swing del grup Dia’n’Swin, l’original taller d’instruments de percussió anomenats Escales musicals, els sempre engrescadors Pastorets Rock, que han reinterpretat en el seu concert de cloenda de la Festa un bon grapat de cançons tradicionals en clau de rock i també el formidable espectacle visual dedansa vertical, al molí de la masia, de la companyia Sacude.