Ciutadans atribueix a un error en la votació que es bloquegessin les millores previstes a Sabadell

La formació taronja surt al pas davant les acusacions del PSC | Demanaran que es repeteixi la votació al Parlament

Redacció
24 de març del 2017
El grup parlamentari de Ciutadans atribueix a un error en la votació el fet que no prosperessin diverses de les mesures de millora previstes a Sabadell, com la partida destinada al soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) o les millores previstes a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Surten al pas de les denúncies que el PSC ha fet aquest dijous, assegurant que la formació taronja ha votat en contra dels interessos de la ciutat.
 
La força destaca que en aquests darrers mesos ha presentat diverses iniciatives parlamentàries per garantir que es facin les inversions pactades, i que no es van aprovar per error durant en les votacions dels pressupostos de la Generalitat per 2017, celebrades dimecres en el ple del Parlament. Concretament, Ciutadans va votar per equivocació en dues ocasions (en l'esmena 39 i en la primera votació del dictamen del projecte de Llei de Pressupostos) d'un total de 115 votacions. 

Davant aquesta situació el grup parlamentari formularà propostes perquè es pugui fer una nova votació que esmeni l'error de forma immediata, aprovar les esmenes i que les inversions previstes segueixin avanci. Apunten, a més, que no van ser la única força que es va equivocar a l'hora de votar. "El mateix President de la Generalitat es va equivocar i va votar contra els seus pressupostos", apunten en un comunicat.

Per tot plegat, lamenten que el PSC s'hagi acarnissat amb aquest aspecte per atacar-los.