​El Parc Taulí renova el paviment de la plaça del recinte sanitari

Es trobava en un estat molt deteriorat

Estat de les escales de davant del recinte
Estat de les escales de davant del recinte | Ciutadans
Redacció
26 de març del 2017
L'Hospital Parc Taulí de Sabadell ha iniciat els treballs per millorar la plaça de davant del recinte sanitari, molt deteriorada pel pas del temps i el mal ús que alguns ciutadans en fan. Un equip de professionals del Servei de Manteniment estan fent els treballs que està previst que acabin a finals del proper mes de maig. Les obres de reforma consisteixen en l’eliminació de la zona de grades, molt malmeses, que es substituiran per escales i baranes.

Concretament, els treballs consisteixen en la renovació de la zona de grades per substituir-les per escales i baranes amb la finalitat de facilitar la circulació a la gent gran o a persones amb problemes de mobilitat. Està previst finalitzar els treballs a finals del proper mes de maig.

El projecte d’obres està elaborat per l’Ajuntament de Sabadell i també està previst eliminar la gespa i els parterres situats davant la façana principal de l’hospital. Es col·locarà un terra adequat per evitar el fang que es forma quan plou, tot i que es mantindran els arbres actuals.

Aquestes obres tenen un pressupost de 90.000 €, finançats en un 50% per l’empresa ISS, concessionària del restaurant Blues, i l’altre 50% pel Parc Taulí, que assumeix els costos de la mà d’obra. Un cop finalitzats el treballs, l’obra serà recepcionada per l'Ajuntament de Sabadell que assumirà el seu manteniment com a espai de Via Pública.