​El PP de Sabadell proposa retirar ajudes i subvencions als incívics

Considera que l’Ajuntament ha de tenir mà dura davant les actituds que generen problemes de convivència a barris com la Planada

Esteban Gesa, aquest divendres a Sabadell
Esteban Gesa, aquest divendres a Sabadell | Albert Segura
Redacció
17 de març del 2017
Actualitzat a les 10:31h
El regidor portaveu del Partit Popular (PP) de Sabadell, Esteban Gesa, demana a l’Ajuntament que retiri les ajudes a aquells veïns que s’identifiqui com a incívics i comportin problemes de convivència. És la mesura que considera que caldria desenvolupar davant les queixes veïnals registrades en certes zones de la ciutat, com La Plana del Pintor, amb la finalitat de facilitar la bona relació entre veïns.
 
Gesa ho ha proposat en una roda de premsa celebrada aquest divendres, en què ha mostrat preocupació per l’actitud del govern municipal amb la manera com encara aquests problemes de ciutat. “A la Planada hi ha molta gent que ha hagut de marxar per problemes de convivència i perquè els equips de govern, i ara em refereixo a l’actual, no ha estat valent per afrontar els problemes de civisme i violència”, ha assenyalat Gesa.
 
“Cal deixar de ser políticament correcte i agafar el toro per les banyes, hi ha qui no es comporta, i estan perfectament detectats, amarguen la vida als veïns”, afegeix Gesa. En aquest sentit, planteja que es retirin les ajudes i subvencions perquè “altres que es comporten les puguin gaudir”.
 
El regidor també s’ha referit a la problemàtica existent amb la proposta d’instal·lar un Centre Obert al nord de la ciutat: “A la Planada hi ha 3.000 veïns i ja s’han recollit unes 1.600 firmes en contra, però el govern sembla que de totes maneres vol tirar endavant”, ha apuntat.