​L'ajuntament de Montcada i Reixac assegura que Lidl no marxarà de la població

La firma ha anunciat que farà un magatzem de 65.000 metres quadrats a Martorell i començarà a edificar-se l'any que ve

Redacció
19 de març del 2017
L'alcaldessa de Montcada i Reixac, l'ecosocialista Laura Campos, afirma que l'empresa Lidl no traurà el centre logístic que té al municipi malgrat que, recentment, la companyia hagi adquirit una parcel·la a Martorell. Així ho informa el consistori en un comunicat enviat aquest dijous en el qual explica que Camps ho ha afirmat en una roda de premsa celebrada avui per aclarir els dubtes originades per les declaracions de la formació local del PSC sobre aquest tema.

El grup socialista de Montcada va culpar ahir a l'equip de govern local de ser el responsable del trasllat del centre logístic de la multinacional a la parcel·la de 120.000 m2 que ha adquirit recentment a Martorell, però Campos ho ha negat i ha acusat el PSC de ser un "mentider". Segons el consistori, la multinacional ha explicat que no es tracta de cap trasllat sinó d'un pla propi d'expansió de la companyia, que recentment també ha comprat quatre parcel·les que eren propietat de l'Incasòl i que delimiten amb l'empresa.

Així mateix, el govern local afirma que l'empresa ha sol·licitat al consistori la tramitació d'una modificació del Pla Parcial del polígon La Granja (on s'ubica la planta) per augmentar l'edifici d'oficines i les naus de l'actual centre logístic a la localitat. "Aquesta informació falsa i interessada difosa per part del PSC pot provocar una gran alarma entre els treballadors del centre logístic de Montcada i entre les empreses proveïdores de la zona", explica Campos en el comunicat.

Campos també acusa el PSC de tractar d'"instrumentalitzar políticament" aquest tema, mentre que el president de l'Àrea Territorial de Montcada, Jordi Sánchez, assegura que Lidl "demostra la voluntat de millorar" les seves instal·lacions actuals i invertir en la localitat.