Apareixen pintades a l'Ajuntament de Rubí contra PSC, PP i Ciutadans

Es tracta dels partits que, en principi, aprovaran els pressupostos aquest dijous | L'acte vandàlic es produeix en un context de tensió política que fa mesos que s'arrossega

Una de les pintades a l'Ajuntament de Rubí.
Una de les pintades a l'Ajuntament de Rubí. | Twitter @26_escolta
Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a la 13:12h

La façana de l'Ajuntament de Rubí ha aparegut aquest matí amb pintades en contra del PSC, el PP i Ciutadans, els tres partits que donaran suport al pressupost municipal presentat aquest dimarts per l'alcaldessa, Ana Maria Martínez.

Uns desconeguts han pintat, durant la nit, diverses frases contra els pressupostos. Les dues frases que han aparegut eren "PSC+PP+C's=Feixistes" i "No als pressupostos", acompanyades d'un símbol anarquista i del dibuix d'un penjat. Tot i que l'Ajuntament ha començat des de primera hora a netejar-les, encara eren visibles aquest migdia.

La política municipal de Rubí està tensionada en els últims mesos, sobretot arrel del "fitxatge" pel govern de Sergi Garcia, regidor, fins aleshores, del PDECat, i per fets com la celebració del 6-D, en què Rubí va ser l'únic municipi català a fer un acte de commemoració de la Constitució Espanyola. També aquesta setmana, la seu del PSC de Rubí també va aparèixer guixada amb la frase "Amb la llengua no es negocia".

Diversos regidors i grups municipals han condemnat l'acte vandàlic amb missatges a les xarxes socials.