​Dos accidents col·lapsen l'AP-7 i la B-30 al seu pas pel Vallès

El primer sinistre ha passat a Sant Cugat i ha obligat a tallar la via durant mitja hora | El segon ha passat a Barberà i provoca cues fins a Mollet del Vallès

Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a les 10:00h
L'accident a la B-30 a Sant Cugat
L'accident a la B-30 a Sant Cugat | @antiradarcatala
Matí molt complicat a l’autopista AP-7 i la B-30 al seu pas pel Vallès, on dos accidents han tallat de manera total i parcial la via durant força estona. Dos accidents han afectat la circulació en els dos sentits de la marxa, amb conseqüències que aquesta hora es tradueixen en importants retencions.
 
Segons informa el Servei Català de Trànsit, el primer accident ha implicat dos vehicles al punt quilomètric 5 de l’autopista B-30 a Sant Cugat en sentit nord. Un dels vehicles ha bolcat lateralment, fent dos ferits, una dona, que ha estat traslladat a l’hospital Mútua Terrassa, i un home, que l’han dut a l’hospital Parc Taulí, tots dos amb pronòstic menys greu.
 
Com a conseqüència del xoc, la via ha estat tallada totalment en sentit nord entre les 6.33 i les 7.40 hores, moment en què només ha quedat afectat un carril. A les 8.08 hores s’ha reobert del tot.
 
El segon accident ha passat a les 9.21 hores a l’AP-7 a l’alçada de Barberà del Vallès en sentit sud. Dos cotxes s’han vist implicats en un sinistre on encara no ha transcendit si ha fet ferits. Un carril ha estat tallat fins les 9.44 hores, però un cop reobert, les cues encara s’allarguen fins a Mollet del Vallès.