Sant Cugat acollirà els jocs mundials per a persones amb lesió cerebral

Es tracta dels CPISRA World Games 2018

Redacció
22 de març del 2017
Sant Cugat del Vallès acollirà, l'agost del 2018, els CPISRA World Games, els jocs mundials amb els atletes amb lesió cerebral amb més futur del planeta. Així ho informa l'ajuntament de Sant Cugat en un comunicat, en què explica que els CPISRA World Games celebraran a la ciutat la seva 13a edició després dels últims que es van dur a terme a Nottingham (Anglaterra) el 2015.

Els jocs mundials, afirma el consistori, són la màxima expressió de l'Associació Internacional Esportiva i Recreativa de Paràlisi Cerebral (CPISRA, en les sigles angleses), que ha atorgat a la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) l'organització de l'esdeveniment. La competició és especialment important per als esportistes més joves, ja que totes les marques aconseguides en aquest campionat tenen un caràcter oficial i són vàlides per a classificar-se per a esdeveniments més importants com els Jocs Paralímpics o els Commonwealth Games, entre d'altres.

Les futures estrelles de disciplines com la boccia, la natació, el tennis de taula, el CP Futbol, ​​l'Eslàlom en cadira de rodes, l'atletisme, el Race Running o el Per Taekwondo assistiran a Sant Cugat amb l'objectiu de nodrir d'experiències i aconseguir els millors resultats.