La nova acadèmia d'«Operación Triunfo» podria instal·lar-se al Vallès

Els creadors del mític programa musical han anunciat que s'està negociant el retorn del programa a TVE després de l'estiu

Redacció
14 de març del 2017
Un dels programes que ha marcat la història de la televisió a l'estat espanyol podria tornar a la petita pantalla aquest mateix any... i ho podria fer des del Vallès, concretament des de Terrassa. 

Operación Triunfo, el programa a mig camí entre reality show i concurs musical que va ser un dels majors fenòmens de masses dels primers anys de segle, podria preparar la seva tornada sis anys després de desaparèixer i pocs mesos després que "OT. El Reencuentro", que va reunir tots els participants de la primera edició quinze anys després, aconseguís un gran èxit d'audiència.

Segons han confirmat Josep Maria Mainat i Toni Cruz, creadors del format, al programa Versió RAC1, la productora Endemol, que té els drets d'explotació del programa, estaria negociant amb TVE perquè el programa tornés a la programació després de l'estiu d'aquest mateix 2017.

A més, els rumors apunten, segons ha avançat el col·laborador Rocco Steinhauser, que el nou plató i la nova acadèmia del programa estarien a Terrassa, probablement al Parc Audiovisual, tot i que Mainat i Cruz no ho han confirmar.

El programa podria tornar a emetre's al mateix canal on va néixer, a Televisi Espanyola, sis anys després de la vuitena i, fins ara, última temporada, que es va emetre a Telecinco.