Avís per intensitat de pluja per aquest dilluns

Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 15:30h
Es preveu pluja
Es preveu pluja | S.Berbís
El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per possibilitat d'intensitat de pluja a Sabadell per aquest dilluns. Es tracta d'un front que arriba carregat de pluja i baixada de temperatures.

De matinada el cel estarà cobert o molt ennuvolat a la meitat sud i entre mig i molt ennuvolat a la resta territori. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i el cel quedarà mig i a estones molt ennuvolat, amb núvols més abundants i compactes al litoral i al prelitoral sud i amb predomini dels núvols alts i mitjans a la resta. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat.

Fins a l'inici del matí s'esperen precipitacions disperses a la meitat sud del territori, sobretot al litoral i al prelitoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé és possible que localment siguin fortes i no es descarta que vagin acompanyades de tempesta i de calamarsa. La resta del dia en són possibles de febles i aïllades al terç sud. Independentment, se n'esperen de febles al vessant nord del Pirineu al llarg del dia, amb una cota de neu que pujarà dels 1300 metres als 1600 durant la segona meitat del dia. A més, de matinada voltarà els 1300 metres al Port. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants a la meitat sud del litoral i del prelitoral.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. Oscil·larà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. La màxima experimentarà un descens entre lleuger i moderat a la meitat sud del litoral i lleuger a la resta del país. Es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, lleugerament més baixa al vessant nord, i entre 17 i 22 ºC a la resta del territori.