Sabadell trasllada el seu suport a Barcelona per l'anul·lació del concurs del contracte de l'electricitat

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic reconeix "la imperiosa urgència" de combatre la pobresa energètica, però tomba el concurs per la manera com l'Ajuntament volia obligar les elèctriques a afrontar-la

Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 15:43h
L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha expressat aquest divendres el seu suport a l'Ajuntament de Barcelona amb motiu de l'anul·lació, per part del Tribunal Català de Contractes, del concurs municipal sobre el contracte del subministrament d'electricitat de Barcelona. Ho fa després que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha anul·lat el concurs per adjudicar el contracte elèctric municipal per les clàusules que volia imposar el govern d'Ada Colau per combatre la pobresa energètica. El tribunal tomba la fórmula del consistori per introduir l'obligació, segons la resolució de 44/2017 de l'organisme, a la qual ha tingut accés NacióDigital.

"L'Ajuntament de Sabadell sempre estarà al costat dels ajuntaments que treballin per protegir els drets de les persones davant els interessos de les grans empreses i que fan tot el possible per eliminar les desigualtats", assenyala Fernàndez.

"Els ajuntaments hem de posar tots els nostres esforços en minimitzar les desigualtats, les eines que tenim al nostre abast les hem de posar al servei dels ciutadans que més ho necessiten", afegeix.