El PDECat demana a Sabadell que revitalitzi el pàrquing del centre

Reclamen celeritat per solucionar la concessió i unir els dos espais ara separats | Consideren un perill la sortida del carrer Sol i una desgràcia l’accés previst al Passeig Manresa

Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 11:46h
El PDECat de Sabadell reclama a l’Ajuntament que mogui fitxa i desencalli la situació en què es troba l’aparcament del centre. La formació demana que s’arribi a un acord per resoldre la concessió amb els dos aparcaments ja units (el de Doctor Robert i el del Passeig).
 
La força denuncia que fa més de 20 mesos que l’Ajuntament es troba “immòbil” amb aquesta situació, motiu pel qual demana que s’actuï per no perjudicar ni els interessos de la ciutat ni els de la concessionària, Saba, que reclama una compensació per pèrdues que s’elevaria als 6 milions d’euros arran del tancament d’un dels accessos. “Hi ha un risc evident de seguretat per la sortida de cotxes al carrer del Sol, i un dia hi haurà una víctima”, adverteix el portaveu local, Carles Rossinyol.
 
Per tot plegat, demana a l’Ajuntament que agafi el bou per les banyes i resolgui la concessió dialogant amb l’actual concessionària, que asseguren saber de bona font que estaria disposada a renunciar a la compensació si es resolgués el rescat amb una reformulació que contemplés la unió dels dos aparcaments soterrats.