El terror atrau cada cop més gent a Sabadell

El Festival de Cinema de Terror ha acollit uns 1.000 assistents, un centenar més que l'any passat | La presència del director Gary Sherman ha estat clau

06 de març del 2017
Actualitzat a les 14:06h
El Festival de Cinema de Terror de Sabadell ha tancat la seva edició de 2017 amb un balanç positiu d’un miler d’espectadors, un increment respecte l’any passat, en què unes 900 persones van participar en la cita. En aquest cas, la presència del director Gary Sherman ha complementat l’atractiu del festival.
 
Les dues maratons de divendres i dissabte han estat els principals pols d’atracció, on Sherman va presentar la seva pel·lícula divendres i va participar en l’entrega de premis dissabte. “Es va quedar després de la pel·lícula per a participar en el col·loqui i va respondre les preguntes del públic, això va fer que molta gent es quedés fins a última hora”, explica David Garnacho, portaveu del festival.
 
En aquest sentit, assegura que el retorn per part del públic és molt positiu pel que fa al contingut de les activitats programades, així com la de les pel·lícules projectades.