Les noies van perdre contra les Cranques d'Osona (28-10)

Un moment del partit
Un moment del partit | Sabadell RC
Oriol Ferran
02 de març del 2017
A falta de només dos partits per acabar la segona fase de la lliga, les Partisanes (unió d’equips sèniors femenins de Sabadell i Santa Coloma de Gramanet) estan notant la duresa de la competició en aquest primer any com a equip federat. Aquest passat cap de setmana es van enfrontar a Vic contra les Cranques d’Osona i el partit va acabar amb derrota per 28-10. Amb aquest resultat les Partisanes es troben a la setena posició de la taula i afrontaran el tram final de la temporada després de dues setmanes de descans.

Les noies de Miriam de la Rubia van començar el partit de la pitjor de les maneres al rebre un assaig als pocs minuts de començar. El matx, que es va disputar amb les melés pactades per falta d’efectives a la primera línia partisana, va tenir moltes anades i vingudes i van ser les locals les que van saber aprofitar de la millor manera aquest descontrol. Només deu minuts després de la primera marca local, l’equip de Vic va tornar a assajar en dues jugades pràcticament consecutives. La xutadora osonenca va transformar els tres primers xuts i va deixar un clar 21-0 al límit del descans. Tot i anar per darrere al marcador les visitants no van deixar en cap moment de buscar, sense èxit, la zona de marca rival.

Ja a la segona part, les Partisanes van intentar traspassar la sòlida defensa vigatana i ho van aconseguir al minut 15 quan Nayarit Díez va treure ràpid un cop de càstig prop de marca. La mateixa jugadora va errar el xut i va deixar el marcador 21-5. Cinc minuts més tard, amb les visitants buscant un altre assaig que reduís la distància, les locals van aconseguir una altra marca transformada que posava terra pel mig al marcador. Quan només faltaven 10 minuts pel xiulet final, Alba Hernández aconseguia el segon assaig de les Partisanes que, aquest cop Júlia Cerdà, tampoc va poder transformar i deixava el definitiu 28-10 al marcador.

Una de les entrenadores de les Partisanes, Miriam de la Rubia, lamentava no haver pogut presentar un equip en condicions a causa de les moltes lesions que pateix l’equip. De la Rubia però, es mostrava orgullosa de l’esforç de l’equip i remarcava que “tot i presentar-nos amb només quinze jugadores hem lluitat el partit fins al final”.

Les Partisanes afronten ara dues jornades seguides de descans que les ajudarà a recuperar efectives de cara als dos últims partits de la competició. El pròxim partit de les noies serà el cap de setmana del 17 i 18 de març on es veuran les cares amb les líders de la categoria, el CEU de Barcelona.