Un País en Comú es presenta a Sabadell

El col·lectiu ha fet un acte aquest cap de setmana a Cal Balsach

L'acte celebrat dissabte
L'acte celebrat dissabte | José Peláez
Redacció
27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 5:29h
El recinte de Cal Balsach va acollir aquest dissabte l'acte de presentació del projecte polític Un País En Comú. El taller celebrat va comptar amb un centenar de persones, amb l'objectiu de fer un procés participatiu que es duu a terme arreu de Catalunya per decidir el projecte d'un nou espai polític.

L’acte es va obrir amb la presentació dels eixos generals per part dels membres del seu impulsor David Clarà, Montse Vergara i Laura Campos, alcaldessa de Montcada. La cita es va desenvolupar en base a diversos eixos: un nou model econòmic i ecològic basat en el bé comú, un nou model de benestar per una societat més justa i igualitària, un país fratern i sobirà en tots els àmbits, una revolució democràtica i feminista, un país inclusiu on càpiga tothom i un projecte de país des de tots els territoris.

Els assistents van participar en grups de treball per debatre en profunditat els eixos programàtics, amb idees que van girar al voltant de les nocions de sobirania popular, l’empoderament de les persones, la desmercantilització i la universalització i desprivatització dels serveis de l ‘Estat del Benestar.