Marisol Martínez substitueix Miquel Soler al capdavant de Ràdio Sabadell

El regidor va anunciar en el ple municipal la seva renúncia al càrrec | L'emissora segueix, així, en mans de Guanyem Sabadell

Marisol Martínez agafa les regnes de Ràdio Sabadell
Marisol Martínez agafa les regnes de Ràdio Sabadell | Juanma Peláez
24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:05h
La tercera tinenta d'alcalde de Sabadell, Marisol Martínez, assumeix a partir de l'1 de mar, la responsabilitat política de Ràdio Sabadell. Així ho ha fet públic l'Ajuntament a través d'un comunicat, després que en el ple de dijous el fins ara responsable, Miquel Soler, va anunciar la decisió de posar el càrrec a disposició de l'alcalde, Juli Fernàndez, per desencallar la tensió generada en el si de l'emissora municipal.

D'aquesta manera, Martínez assumirà la delegació de les atribucions de l'alcalde en relació amb el programa d’Eines Comunicatives, d’on depèn la gestió municipal de l’empresa Comunicacions Audiovisuals de Sabadell, SLU, que fins ara exercia Soler. En el ple d'aquest dijous tota l'oposició va demanar que s'apartés Soler després de la tensió que s'ha generat a l'emissora municipal, on els treballadors han denunciat pressions i amenaces, i on s'han acomiadat tres persones, entre ells l'ex-cap tècnic, Manolo Guerrero.

La modificació al cartipàs, per motius administratius, serà amb efectes de l’1 de març. Amb tot, l'emissora seguirà depenent del grup municipal de Guanyem Sabadell.