Sabadell guanya un emocionant derbi de tennis taula contra el CTT Els Amics

El club terrassenc va perdre per 1-5 en un partit de la fase d'ascens a la 3a divisió de veterans

Els jugadors del derbi entre el CTT Els Amics de Terrassa i el CTT Sabadell.
Els jugadors del derbi entre el CTT Els Amics de Terrassa i el CTT Sabadell. | CTTS
Redacció
25 de febrer del 2017
El CTT Sabadell s'ha endut el derbi vallesà contra el CTT Els Amics de Terrassa disputat aquest dijous a la tarda, un partit de tennis taula apassionant i espectacular que, tot i ser de la fase d'ascens a la 3a Divisió de Veterans de tennis de taula, podria haver estat perfectament de 1a Nacional.

El conjunt sabadellenc es va imposar als terrassencs, que van comptar amb els jugadors de 1a Nacional Ignasi Martinez i Oscar Campos, per 1-5, però perfectament els de Terrassa s'haurien pogut situar amb un 3-0 favorable després dels tres primers punts.

En el primer gran duel, Oscar Campos (Amics Terrassa) va superar Joan Weisz (Tennis Taula Sabadell) per 3 sets a 1. Amb 1-0 favorable als egarencs, el palista del TTS Joan Barberà va aixecar un 2-0 en contra davant Ignasi Martinez per acabar guanyant per 2 jocs a 3 i empatar el partit. Un partit on va ser clau la victòria i la gran remontada de la jugadora del Tennis Taula Sabadell Mònica Weisz davant el palista del CTT Els Amics de Terrassa Jordi Serres. Serres guanyava a Weisz per 2 sets a 1 i 8-1 en el quart joc. La sabadellenca va fer un gir espectacular al partit i es va endur la victòria que va deixar força tocat a l'equip de Terrassa.

Amb 2-1 a favor dels de Sabadell, el capità Joan Weisz va guanyar Ignasi Martinez per 3-0, Mònica Weisz, amb un joc increïble, va vèncer Oscar Campos per 3-0 i Joan Barberà a Jordi Serres, també per 3-0.

El CTT Els Amics de Terrassa visitaran, la propera jornada, el Tennis Taula Sabadell B a l'Espai Emprius.