Demanen un estudi per millorar la seguretat de la carretera de Castellar a Sabadell

L'Ajuntament de Castellar ha traslladat la petició a la Diputació de Barcelona | El consistori analitzarà la creació d’una rotonda als Pedrissos

La carretera de Sabadell a Castellar és molt transitada
La carretera de Sabadell a Castellar és molt transitada | Juanma Peláez
Redacció
24 de febrer del 2017
L’Ajuntament de Castellar del Vallès demanarà a la Diputació de Barcelona la realització d’un estudi per millorar la mobilitat i la seguretat viària de la carretera de Sabadell (B-124), entre la intersecció amb la carretera de Terrassa (C1415) i els Pedrissos. L'objectiu és analitzar les mesures que poden ajudar a reduir la sinistralitat en aquesta via.
 
"La circulació en aquest tram presenta unes certes dificultats, especialment en els moments d’entrada i sortida de les escoles", explica el tinent d’alcalde de Planificació, Pepe González. Aquest és l’únic tram del nucli urbà assenyalat com a puntualment conflictiu per trànsit elevat en els plans de mobilitat urbana i de seguretat viària del municipi.
 
Per donar solució als embussos, l’equip de govern vol “estudiar quines són les millor alternatives de distribució del trànsit que ve de la carretera i es dirigeix cap al centre del municipi”, explica González. Una de les solucions que es proposa analitzar en aquest estudi és la creació d’un rotonda a la intersecció de la carretera de Sabadell amb el Passeig, el carrer dels Pedrissos i la ronda del Turuguet. 

“Es tracta d’un punt on conflueixen fins a cinc entrades de vehicles, per això necessitem d’un assessorament per estudiar aquesta intersecció com a espai principal de distribució del trànsit a la part sud del nucli urbà”, explica González.