El Festival de Cinema de Terror de Sabadell torna amb una quinzena de projeccions

La cita se celebrarà durant tota la setmana que ve | Comptarà amb la presència del director Gary Sherman, protagonista al cartell d’enguany

Presentació de la nova edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell
Presentació de la nova edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell | Albert Segura
21 de febrer del 2017
Actualitzat el 27 de febrer a les 3:33h
El proper dilluns Sabadell torna a submergir-se de ple en el gènere de terror amb una nova edició del Festival de Cinema de Terror, la sisena. En aquesta ocasió es comptarà amb la presència del director nord-americà Gary Sherman, que també serà jurat del concurs de micrometratges.
 
De fet, es projectarà una de les seves majors aportacions al gènere, Dead and Buried, en la Marató Clàssica que divendres 3 de març tindrà lloc a l'Estruch.



Tot i que el Festival de Cinema de Terror de Sabadell s'allarga durant tota una setmana amb projeccions diàries, la Marató Clàssica de divendres a l'Estruch i la Marató de dissabte al Cinema Imperial es mantenen com actes centrals del certamen, ja que és on es podran veure una selecció més variada i àmplia de títols.
 
La Marató Clàssica començarà amb Infección Zombie, òpera prima del director català Jacint Espuny.



També s'hi podrà veure una selecció de curtmetratges de terror, així com els finalistes del concurs de micrometratges del festival. Pel que fa a la Marató de dissabte, projectarà les millores pel·lícules del gènere estrenades en l'últim any i una seleció de cinc curtmetratges. Entre els títols més destacats d'aquesta proposta hi ha Green Room, Hardcore Henry o Proie, així com el curtmetratge del director sabadellenc Xavi Miralles, Void Chair, protagonitzat per Macarena Gómez. 

El cartell de l'edició d'enguany. Foto: FCTS