El sobiranisme difon el seu missatge amb una festa popular al Parc Catalunya

La jornada s'emmarca en la campanya Fem Futur | Ha servit per informar els sabadellencs sobre el procés d'independència i el dret a decidir | Ha comptat amb diverses activitats infantils i l'artista Werens ha pintat un mural amb una estelada

Un nen participant en un dels tallers
Un nen participant en un dels tallers | ANC
Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:35h
Centenars de persones van participar aquest diumenge en el segon acte de la campanya Fem Futur que organitza l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural a Sabadell. La cita va tenir caràcter festiu i va incloure activitats infantils i familiars i les actuacions musicals dels grups 3de8 i Els Notes. L'objectiu de la proposta era explicar als participants els beneficis de la independència posant èmfasi en àmbits com l'educació, la sanitat i els serveis socials. 

Una setantena de voluntaris de l'ANC van informar als participants que van passar per la plaça de l'Argub del Parc Catalunya i el tram central de l'Eix Macià de Sabadell, sobre el procés català i el dret a celebrar un referèndum en què la ciutadania pugui expressar el seu dret a decidir. De fet, més de 550 persones van visionar el vídeo de la campanya que ara tracta sobre benestar social.
 

L'artista local Werens va fer una estelada Foto: ANC


Pel que fa a ales activitats complementàries, els coordinador de Sabadell per la Independència, Francesc Baró, ha explicat que "va haver una elevada participació i es van formar cues per a prendre part en algunes de les propostes com els tallers de maquillatge, manualitats o xapes". L'acte també va incloure un inflable gegant i un taller de grafiti infantil de la mà de Werens i Fullet que van acabar fent tres creacions sobre tela, una d'elles una estelada.

A més, també es van fer altres activitats de cinema i crispetes, xerrades i vermut i es va dur a terme un concert amb els 3de8 i la coral Els Notes.
 

La festa va omplir d'activitat el Parc Catalunya i l'Eix Macià Foto: ANC