El Tennis Taula Sabadell recapta 1.223 per l'Álvaro

Aquest cap de setmana ha organitzat una jornada benèfica

Entrega al petit i la seva mare
Entrega al petit i la seva mare | TTS
Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:21h
El Tennis Taula Sabadell ha recaptat un total de 1.233 euros per ajudar l'Associació Juntos Podemos Vencer, destinada a l'Álvaro, un nen de Sabadell de 6 anys que pateix l'enfermetat Niemann Pick Tipus C. 363 persones de totes les edats han participat en l'acte celebrat a la seu de l'entitat.

Entre els participants hi destaquen l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, la regidora d'Esports, Marisol Martínez, el regidor d'Acció Social, Gabriel Fernández, exfutbolistes com Xavi Molist, Juvenal, Genís Garcia Junyent o Piti Belmonte, l'extècnic del Sabadell B i el Terrassa Toni Rodríguez, el crack d'skeleton Ander Mirambell, i persones populars de la ciutat de Sabadell com Xavi Andreu, Xavi Díaz, German i Carles Reiet o el president de la Federació Catalana (FCTT) Joan Arnau. 
 
En l'entrega de trofeus, el directiu del Barça Didac Lee li va fer regalar al petit Álvaro una samarreta del FC Barcelona dedicada pel migcampista Andrés Iniesta. A més, Tennis Taula Sabadell va dedicar una quarta copa pel torneig per al petit.

A més dels 1.233 Euros que es va recaptar per ajudar a l'Associació Juntos Podemos Vencer, la marca de rellotges Naak  va entregar 5 rellotges valorats en 50 Euros cadascú per recaptar 250 euros més. L'Associació Apindep va donar dos quadres valorats en 300 euros

La Jornada Benèfica va finalitzar amb l'entrega per part del Tennis Taula Sabadell a Raquel, la mare de l'Álvaro de l'urna amb els diners recaptats.