El Parc Catalunya s'omple de festa per fomentar el sobiranisme

Durant tot el diumenge es duran a terme activitats a la plaça de l'Argub

Redacció
19 de febrer del 2017
El Parc Catalunya acull aquest diumenge una festa amb l'objectiu de convèncer els indecisos de l'oportunitat que aporta la independència per a Catalunya. Es tracta del segon acte de la campanya Fem Futur, que se celebra durant tot el dia a la plaça de l'Argub i l'Eix Macià.

L'acte compta amb un inflable gegant, un taller de grafiti infantil de la mà de Werens i Fullet, un altre de maquillatge infantil, tallers infantils de manualitats i de xapes. La iniciativa està pensada perquè hi vingui la mainada i deixar que se'ls desperti la creativitat, que juguin i gaudeixin de tot el que els hem preparat. 

A més també es faran altres activitats de cinema i crispetes, cerrades i vermut, i tres creacions de graffiti en directe sobre tela amb Werens i Fullet. A banda, es durà a terme un concert amb els Tres de vuit i la Coral Els Notes, a banda de parades informatives de les sectorials de l'ANC, de Serveis Socials, Salut i Educació.

La cita també comptarà amb un gran tren que farà un recorregut per la ciutat diumenge matí, amb diverses parades per pujar-hi. La primera parada estarà situada al Parc Catalunya - Eix Macià, al costat de la cascada. Els assistents també podran donar sang amb l'autobús del Banc de Sang.